top of page
Kit's kraamzorg
Kit's kraamzorg
Kitty van Doodewaard, Kit's Kraamzorg

Wie is Kit's Kraamzorg?

Wat leuk dat u even een kijkje komt nemen op mijn site! 
Ik ben Kitty van Doodewaard en zoals je ziet aan de vele geboortekaartjes al heel wat jaren werkzaam in de kraamzorg. Omdat mijn passie voor mijn werk zo groot is wilde ik dat graag delen. Dat deed ik al door nieuwe ouders wegwijs te maken met hun pasgeboren kindje, maar een échte toevoeging is toch wel om steeds meer mensen het plezier van Kit's Kraamzorg te laten ervaren.. En dat kon natuurlijk maar op één manier... Uitbreiding! Kit's Kraamzorg is dus niet meer Kitty alleen. Super trots en overtuigt van de kwaliteit is Kit's Kraamzorg nu een team geworden. Een klein persoonlijk team met alleen maar medewerksters die met net zoveel liefde voor het vak werken als ik zelf.

Team Kit's Kraamzorg.

Een kindje krijgen is een bijzondere en ontroerende gebeurtenis in iemands leven. Het is voor ons dan ook een voorrecht om in deze bijzondere situatie aanwezig te zijn en steeds weer getuige te mogen zijn van de groei van een gezin.

Al onze medewerkers zijn ingeschreven bij het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ). Kit's Kraamzorg heeft contacten met alle zorgverzekeraars en is aangesloten bij de volgende organisaties:

Kraamzorg
Zorg naar uw wensen
Nieuwetijdskinderen

Kraamzorg verlenen betekent voor ons niet alleen de zorg voor moeder en baby. Ook voor vader en de andere gezinsleden verandert er veel, ook zij kunnen daarom op de nodige aandacht rekenen. Wij zullen dan ook altijd onze uiterste best doen om er ook voor hen een onvergetelijke tijd van te maken. 

Persoonlijke kraamzorg
Hoe werkt Kit's
Kit's kraamzorg
Kit's kraamzorg

Hoe werkt Kit's Kraamzorg?

Een onvergetelijke kraamtijd
Bij Kit's Kraamzorg is jou kraamtijd uitstekend verzorgd, wij hopen dan ook dat onze manier van werken jullie aanspreekt en je de kraamzorg aan ons toevertrouwd. Dat is voor jou de verzekering voor een onvergetelijke kraamtijd.
 
Inschrijfformulier

Onder de knop inschrijven kun je al jou  gegevens invoeren en doorsturen. Na ontvangst van het inschrijfformulier, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Persoonlijke behoeften
Omdat de persoonlijke behoeften zo centraal staan bij Kit's Kraamzorg, Zullen wij altijd eerst een telefonisch kennismakingsgesprek met je inplannen om zo jullie wensen kenbaar te maken.

LIP (landelijk indicatie protocol)
Met behulp van het LIP wordt bepaald hoeveel uren kraamzorg u nodig heeft. Tijdens de kraamweek kunnen er indien gewenst, in overleg met je verloskundige, extra zorguren worden geïndiceerd. Hierbij zijn de maatstaven van de zorgverzekeraar het uitgangspunt. Wel moet er een wettelijke bijdrage per uur worden betaald.

Aanvullende verzekering
Heb je een aanvullende verzekering? Dan vergoeden een aantal verzekeraars ook de bijdrage voor extra zorguren. Lees daarom goed uw zorgpolis door of neem contact op met uw zorgverzekeraar over de vergoeding waar u voor in aanmerking komt.

c2561a_c3053e6d07e2429bb647d326a35b2927.
bottom of page