Wie is Kit's Kraamzorg?

Wat leuk dat u even een kijkje komt nemen op mijn site! 
Ik ben Kitty van Doodewaard en zoals je ziet aan de vele geboortekaartjes al heel wat jaren werkzaam in de kraamzorg. Omdat mijn passie voor mijn werk zo groot is wilde ik dat graag delen. Dat deed ik al door nieuwe ouders wegwijs te maken met hun pasgeboren kindje, maar een échte toevoeging is toch wel om steeds meer mensen het plezier van Kit's Kraamzorg te laten ervaren.. En dat kon natuurlijk maar op één manier... Uitbreiding! Kit's Kraamzorg is dus niet meer Kitty alleen. Super trots en overtuigt van de kwaliteit is Kit's Kraamzorg nu een team geworden. Een klein persoonlijk team met alleen maar medewerksters die met net zoveel liefde voor het vak werken als ik zelf.

Team Kit's Kraamzorg.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Een kindje krijgen is een bijzondere en ontroerende gebeurtenis in iemands leven. Het is voor ons dan ook een voorrecht om in deze bijzondere situatie aanwezig te zijn en steeds weer getuige te mogen zijn van de groei van een gezin.

Al onze medewerkers zijn ingeschreven bij het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ). Kit's Kraamzorg heeft contacten met alle zorgverzekeraars en is aangesloten bij de volgende organisaties:

Kraamzorg
Zorg naar uw wensen

Kraamzorg verlenen betekent voor ons niet alleen de zorg voor moeder en baby. Ook voor vader en de andere gezinsleden verandert er veel, ook zij kunnen daarom op de nodige aandacht rekenen. Wij zullen dan ook altijd onze uiterste best doen om er ook voor hen een onvergetelijke tijd van te maken. 

 

Hoe werkt Kit's Kraamzorg?

Een onvergetelijke kraamtijd
Bij Kit's Kraamzorg is uw kraamtijd uitstekend verzorgd, wij hopen dan ook dat onze manier van werken u aanspreekt en u de kraamzorg aan ons toevertrouwd. Dat is voor u de verzekering voor een onvergetelijke kraamtijd.
 
Inschrijfformulier
Wilt u onze kraamzorg? Onder de knop inschrijven kunt u al uw gegevens invoeren en doorsturen. Na ontvangst van het inschrijfformulier, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Persoonlijke behoeften
Omdat de persoonlijke behoeften zo centraal staan bij Kit's Kraamzorg, bezoeken wij altijd persoonlijk onze gezinnen thuis voor een kennismakingsgesprek.

LIP (landelijk indicatie protocol)
Met behulp van het LIP wordt bepaald hoeveel uren kraamzorg u nodig heeft. Tijdens de kraamweek kunnen er indien gewenst, in overleg met uw verloskundige, extra zorguren worden geïndiceerd. Hierbij zijn de maatstaven van de zorgverzekeraar het uitgangspunt. Wel moet er een wettelijke bijdrage per uur worden betaald.

Aanvullende verzekering
Heeft u een aanvullende verzekering? Dan vergoeden een aantal verzekeraars ook de bijdrage voor extra zorguren. Lees daarom goed uw zorgpolis door of neem contact op met uw zorgverzekeraar over de vergoeding waar u voor in aanmerking komt.